Kurser

 

Hallands Ridakademi

Medveten Ridning

Maria Johansson insttruktör i Working Equitation, dressyr m.m Maria är hos oss flera gånger under året. Bara säg till om du vill vara med på hennes träningar.

Monika Sanders licensierad tränare i Akademisk Ridkonst. Monika hyr in sig för kurs på vår anläggning. Du kan anmäla dig till henne om du vil vara med på hennes kurser. www.monikasanders.com

Yvonne Jonsson, certifierad instruktör i Centrerad Ridning. Mycket pedagogisk och rolig instruktör. Efter en lektion känner man sig mjuk och fin i hela kroppen. Yvonne är superduktig på att se små detaljer i din sits som gör skillnad för både din och hästens kropp. Kan verkligen rekommendera att vara med på kurs för Yvonne.

Carrina Erikssson kommer till oss regelbundet för kurser i Holistisk Ridkonst. Om du är intresserad kontakta oss för att vara med på hennes kurser.

Jag Claudia Boräng håller kurs i mindre omfattning. Hör av dig om du vill vara med. Håller också privatlektioner i funktionell ridning.

Massage och hovvårdskurser

Carolina Hammar driver idag en mångsidig verksamhet. Hon erbjuder tjänster som hästmassage, equifysioterapi och djupvågsbehandling. Carolina är vetgirig och sporras av utmaningar. Hon älskar känslan av att kunna öka rörligheten och välmåendet hos en häst när ägaren har ”provat allt”.

Carolina utgår från Falkenberg och åker runt till sina kunder.

Hon håller också kurser hos oss på Hallands Ridakademi. Välkommen att vara med!

 

Copyright © All Rights Reserved