Ridhus


Hallands Ridakademi

Borängs Gård

Ridning och boende

Ridhuset mäter 20 x 40 och har en botten med sand och pinnflis. Vi har valt detta alternativ då vi vill ha ett ganska fast underlag.


OBS!För dig som vill hyra ridhuset för dig själv, alla är välkomna!


50 kr från 1 april (100 kr) per ryttare per påbörjad timme med egen träning max 60 minuter.

150 kr per påbörjad timme med extern instruktör. Boka tid 0709-665758. OBS! Vi vill helst inte att du släpper din häst lös i ridhuset. Risken är då att hästen kan göra stora hålor om den rusar runt eller rullar sig. 


Du kan även hyra in dig och din häst i paddocken för 50 kr/tim. Alla är välkomna att hyra in sig men får dela utrymmet med andra. Här kan du släppa hästen lös om du vill. 


Bomträning och hoppning endast om det är ok för andra som rider samtidigt. Det går också bra att hyra paddocken för tex löshoppning eller löslongering mm. 


Naturligtvis plockar man upp träck efter hästen. Även små pluttar blir till gödselhögar till slut. Om det inte sköts tar vi ut en arbetskostnad om 50 kr/gång.


Vill du anordna en kurs. Om du som instruktör vill anordna kurs kan du hyra hela vår anläggning som inkluderar ridhus, teorilokal, stall/box, hage och övernattning. Vi har även bed and box inför tävlingar i vår närhet.


Hyra för ridhuset med tillhörande teorimöjligheter i boningshuset. Max antal inklusive ryttare, 10 st exklusive instruktör/tränare.


Pris ;

Heldag 9-19 inkl moms 1200 kr

Halvdag 1000 kr

Vid fler deltagare än 10 st 125:-/person. Max antal totalt 20 stycken.


Hyra box 250 kr/natt, 150 kr/dag. Halm ingår som strö. Liten rasthage finns att låna som ingår i priset. 

Regain och Claudia tränar för Katrin Wallberg